Συσκευή μαγειρέματος Sous Vide, 1.3KW, 16Lt/min, για λεκάνη έως 40Lt VACSTAR-CHEF-II 1 ΤΕΜ

Κάντε μια ερώτηση
ALL.0099196
Σε Απόθεμα
Συσκευή immersion circulator sous vide, VAC STAR Ελβετίας. Με ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας. 1 λεπτό έως 99 ώρες. Απόκλιση θερμοκρασίας: 0,05-0,07°C. Alarm για χαμηλή στάθμη νερού. Ανοξείδωτο προστατευτικό καπάκι. Δείκτης ροής πίεσης: 16Lit/λεπτό. Διαστάσεις: 360x100x160mm. Βάρος: 2,5Kg....
797.01
+
Τρόποι Πληρωμής
Συσκευή immersion circulator sous vide, VAC STAR Ελβετίας.
Με ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας.
1 λεπτό έως 99 ώρες.
Απόκλιση θερμοκρασίας: 0,05-0,07°C.
Alarm για χαμηλή στάθμη νερού.
Ανοξείδωτο προστατευτικό καπάκι.
Δείκτης ροής πίεσης: 16Lit/λεπτό.
Διαστάσεις: 360x100x160mm.
Βάρος: 2,5Kg.


Εγγύηση 1 έτος. (παρέχεται από τον αντιπροσώπο Ελλάδος)


Συντήρηση συσκευών Sous Vide
====================
Παρακαλούμε ελέγχετε ανά τακτικά διαστήματα την συσκευή για συσσώρευση αλάτων εξαιτίας της σκληρότητας του νερού.
Η διαδικασία καθαρισμού και αφαλάτωσης (που περιγράφεται και στο βιβλιαράκι των οδηγιών) είναι απαραίτητη για την ομαλή και σωστή λειτουργία της συσκευής. Μη τήρηση των οδηγιών συντήρησης και η συσσώρευση αλάτων στην συσκευή Sous Vide αναιρούν την εγγύηση της συσκευής.
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΛΑΤΩΝ
1.Γεμίστε το δοχείο με 75% νερό και 25% ξύδι μέχρι την γραμμή με την ένδειξη MAX της συσκευής.
2.Θέστε την συσκευή σε λειτουργία, ορίστε την θερμοκρασία λειτουργίας στους 80ο C, ρυθμίστε το χρονόμετρο στις 3 ώρες (03:00) και πιέστε το Start / Stop. Όταν φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία πιέστε το Start/Stop για να ξεκινήσει το χρονόμετρο.
3.Όταν το χρονόμετρο φτάσει στο 00:00 σταματήστε την συσκευή και θέστε την εκτός λειτουργίας. Βγάλτε την από την πρίζα και αφήστε την να κρυώσει.
4.Αδειάστε το νερό από το δοχείο και ξεβγάλτε την συσκευή με καθαρό νερό.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ανατρέξτε στο βιβλιαράκι οδηγιών της συσκευής σας.
Είδαν Επίσης
Τρόποι Αποστολής

Αποστολή παραγγελιών σε ολη την Ελλάδα

Τρόποι Παραγγελίας

Διάλεξε τον τρόπο παραγγελίας σου

Όροι Χρήσης

Πριν παραγγείλω, τί πρέπει να γνωρίζω