Τροποι Πληρωμης

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το https://24all.gr έχει τους ακόλουθους  τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας: 

Αντικαταβολή μετρητών

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. 

Σημειώνεται ότι: η υπηρεσία της αντικαταβολής προσφέρεται συνδυαστικά με την αξία της παραγγελίας σας βάση της κείμενης νομοθεσίας (δείτε παρακάτω την σχετική παράγραφο) και αφορά συγκεκριμένες περιοχές και συγκεκριμένους τρόπους αποστολής.

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα:

Εφόσον επιλέξετε πληρωμή με την Πιστωτική / Χρεωστική σας κάρτα, πραγματοποιείται αρχικά δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση πραγματοποιείται κατά την έκδοση του παραστατικού πώλησης. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελία σας πριν την τιμολόγηση της, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της εν λόγω δέσμευσης και η Τράπεζα θα προχωρήσει σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του πελάτη (εσείς) και της Τράπεζας του (σας). Η Εταιρεία μετά από την ενημέρωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ του πελάτη και της Τράπεζας καθώς και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της εν’ λόγω συναλλαγής. 

Η πληρωμή με τραπεζική κάρτα προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες από το www.24all.gr και όχι για την περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή.

Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό          

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε “Πληρωμή Μέσω Τραπέζης" στον τρόπο πληρωμής στο check-out και στείλτε το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με email στο info@24all.gr.

Τράπεζα Πειραιώς    

Δικαιούχος NEL DEVELOPMENT IKE 

IBAN GR5601720220005022095489569

Τράπεζα Εθνική

Δικαιούχος NEL DEVELOPMENT IKE 

IBAN GR87-0110-0440-0000-0440-0608-107


Πιστωτικός Έλεγχος

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε επιπλέον πιστωτικούς ελέγχους από την εταιρία, η οποία διατηρεί το δικαίωμα δίχως αιτιολόγηση να σας ζητήσει κατά την κρίση της:

- είτε να προσκομίσετε επιπλέον έγγραφα που θα επιβεβαιώνουν τα στοιχεία σας,

- είτε να γίνει αλλαγή από τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής σε κάποιον άλλο,

- είτε και να απορρίψει πλήρως την παραγγελία σας και να μην την κάνει αποδεκτή

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Πληρωμής στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Τα μεταφορικά κόστη υπολογίζονται αυτόματα από την εταιρεία Courier βάσει του Τ.Κ. που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και βάσει του όγκου ή/και βάρους της παραγγελίας σας.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου/βάρους

Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για παραγγελίες που ξεπερνούν τα  16 κιλά σε βάρος ή ογκομετρικά.  Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις λεπτομέρειες της παραλαβής.

Το 24all.gr αναλαμβάνει μέσω μεταφορικής, τη δωρεάν μεταφορά μέχρι το πρακτορείο μας, όπου βρίσκεται στην Αθήνα. Η μεταφορά και το κόστος από το πρακτορείο μας στο χώρο σας θα αναλαμβάνεται αποκλειστικά από εσάς επιλέγοντας εσείς όποια μεταφορική επιθυμείτε.

Πρακτορείο Αττικής:

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 08:00 πμ μέχρι τις 16:00 μμ. Για τις μεταφορές μέσω πρακτορείου της επιλογής σας, ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρίας.


Σχετική Νομοθεσία

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 §2 που τροποποίησε το άρθρο 20 §3του Ν. 3842/2010 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά».

Επιστροφές Χρημάτων

Για αγορές με κάρτα πιστωτική - χρεωστική τα χρήματά αποδεσμεύονται (εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών) από εμάς, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις μέχρι και 10 εργάσιμες ημέρες, για να εκκαθαρίσουν το ποσό οι τράπεζες. Η επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό σας μπορεί να φαίνεται είτε ως κίνηση αντιλογισμού, ακύρωση της εντολής πληρωμής της παραγγελίας σας.

Για αγορές με αντικαταβολή - κατάθεση τα χρήματα ( τα χρήματά αποδεσμεύονται από εμάς εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών) , θα πρέπει να μας κοινοποιήσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού και συγκεκριμένα: ΙΒΑΝ λογαριασμού, τραπεζικό ίδρυμα, ονοματεπώνυμο δικαιούχου (το οποίο θα πρέπει να είναι ταυτόσημο με το πρόσωπο που παρέλαβε και εξόφλησε την παραγγελία) ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει σε εσάς.