Πυκνόμετρο Σιροπιού, 12.5cm, 1100-1400g/m (15-40 Be), Alla France 1010PM120/20-qp 1 ΤΕΜ
Για την προετοιμασία ζελέ, μαρμελάδας, λικέρ, σορμπέ, fruits glaces (φρουί-γλασέ)...
Διαθέτει μία στήλη σε βαθμούς Baume και μία σε g/ml.
Διπλή κλίμακα :1100-1400g/m - 15-40 Be
Διαβάθμιση : 0.010 g/ml / 2°Be
Θερμ. βαθμονόμησης: 20°C
Ανάγνωση πάνω από τον μηνίσκο (κοιλόκυρτο φακό)
Χωρίς μόλυβδο
Διαθέτει μία στήλη σε βαθμούς Baume και μία σε g/ml.
Διπλή κλίμακα :1100-1400g/m - 15-40 Be
Διαβάθμιση : 0.010 g/ml / 2°Be
Θερμ. βαθμονόμησης: 20°C
Ανάγνωση πάνω από τον μηνίσκο (κοιλόκυρτο φακό)
Χωρίς μόλυβδο